Házi rendünk

Apartmanjainkba történő foglalással Vendégeink a házi rendben foglaltakat automatikusan elfogadják

Apartmanjainkban a dohányzás nem megengedett. Arra kérünk, használd a kijelölt dohányzóhelyet!

Az apartmanok az érkezés napján 16:00 órától foglalhatók el, a távozás napján pedig 10:00 óráig kell elhagyni a szálláshelyet. Egyéni igényedet, kérlek időben jelezd felénk.

Mindenki biztonsága érdekében ügyelj rá, hogy az ajtót mindig zárd be távozáskor!

Szomszédaink állandó lakosok és nyaralók egyaránt, így kérünk, tartsd tiszteletben az együttélés szabályait. A hangos zene nem megengedett, 10 óra után az udvarban, közös helyiségekben kérlek, ne hangoskodj.

Amikor nem használod a légkondicionálót, vagy elhagyod az apartmant kérünk, hogy kapcsold ki azt.

Távozáskor hagyd a kulcsokat a széfben, ahonnan érkezéskor kivetted őket. A számokat állítsd a 0000 kombinációra. Köszönjük!

A kicsekkolás hivatalos ideje 10 óra. Ekkor kezdenek a takarítók is. Amennyiben később szeretnél be vagy kijelentkezni értesíts minket minimum 24 órával előtte és amennyiben van rá lehetőség megtaláljuk a megoldást.

Ha több mint 7 napot töltesz nálunk és szükséged van tiszta törölközőre, ágyneműre, kérlek jelezd. A napi takarításra is van lehetőség felár ellenében. Kérünk, hogy érkezésed előtt tájékoztass minket, hogy legyen lehetőségünk felkészülni.

Az apartmanokban és az ingatlan egész területén csak regisztrált vendégek tartózkodhatnak.

Alapvetően csendes, családias szálláshelyként rendezkedtünk be így a többi vendég és szomszédaink nyugalma érdekében a bulizás, hangos zene hallgatás, összejövetelek sajnos nem férnek meg nálunk.

Jelenleg nem tudunk négylábú kedvenceket vagy bármilyen háziállatot vendégül látni. Azon dolgozunk, hogy a későbbiekben erre megoldást találjunk.

A WC-be csak toalett papírt dobjatok, minden másra használjátok az apartmanokban kihelyezett kukákat.

Törvényben előírt rendelkezés (turisztikai térségek fejlesztésének állami feladatairól szóló 2016. évi CLVI. törvény módosítása) szerint kötelesek vagyunk vendégeink személyazonosító okmányait (személyi igazolvány vagy vezetői engedély vagy útlevél) beolvasni és a törvény által kijelölt tárhelyen rögzíteni (a törvény gyermekekre IS vonatkozik 0 éves kortól), így kérjük, hogy indulás előtt ellenőrizzétek az okmányok érvényességét! Az okmányokat érkezéskor szükséges bemutatni, amit egy okmányolvasó segítségével rögzítünk. Az okmány bemutatásának hiányában a szálláshely-szolgáltatást kötelesek vagyunk megtagadni. Köszönjük megértéseteket!